Het vraag-en aanbod mechanisme in de onroerend goedmarkt is ons dagelijks werk. Wij kennen de markt en de kandidaat-koper of verkoper wil informatie, advies en begeleiding. De zogenaamde transparantie van deze markt is een illusie! Een degelijke voorbereiding is voor ieder produkt een noodzaak! En zeker geldt dit voor het kopen of verkopen van een woonhuis!

Het afbakenen en dus specificeren van de voor u geschikte markt is een samenspel tussen U als opdrachtgever en uw adviserende makelaar. Uw woonbehoeften, financiële mogelijkheden en toekomstige plannen zijn enkele factoren welke een rol spelen. Gespecialiseerd binnen de woningmarkt van Utrecht zijn wij u graag van dienst.

De deelmarkt aan de aanbod zijde welke u als aanbieder van een onroerend goed betreedt is door ons nader onderverdeeld in type woningen, locaties en prijsklassen. De potentiële koper zal zich uitsluitend naar objecten binnen bovengemelde onderverdeling interesseren mits deze aansluiten bij de woonwensen. Het juist classificeren en aanbieden van uw woning is dan ook de eerste voornaamste stap. De koper, die zich gaat richten op een deelmarkt zal de door hem te hanteren onderverdeling eveneens dienen te classificeren.
Wij noemen dit het inkaderen van uw woonbehoeften!

Dit resultaat, in harmonie aan de vraag-en aanbodzijde wordt geregisseerd door U en uw makelaar. Wederom vergt dit een persoonlijke en individuele benadering hetgeen binnen Verhoeff Makelaars voorop staat.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om onze werkwijze te ervaren. Tenslotte is zien pas geloven.