Heeft u de laatste 4 jaar gekeken naar een nieuw huis? Grote kans dat uw zoektocht begon op het Internet, nog preciezer, op het grootste zoeksysteem van Nederland: de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Een transparante markt waar eenvoudig zoeken vergelijken, het kijk en vergelijk principe, voorop staat.

Maar dan...............................

Verhoeff Makelaars beschouwt het digitaal aanbieden van objecten en bijbehorende informatie als een essentieel onderdeel. Dit is zowel van toepassing op woningen als wel op bedrijfsonroerend goed. Objecten binnen onze portefeuille worden dan ook direct opgenomen in de wereldwijde zoekomgeving van Funda.nl. U bereikt per direct een enorme markt van potentiële kopers!

Echter, wij voegen nog een extra concept toe: het virtuele kantoor. Ons virtuele kantoor is iedere dag, ieder gewenst moment voor u open. Dit betekent dat wij altijd bereikbaar zijn voor beantwoording van uw vragen en bespreking van uw wensen.

Deze vorm van automatiseren resulteert in lagere over-head kosten, verbeterde informatie, beschikbaarheid en bovenal: volledige aandacht van uw makelaar die er graag voor en bij zijn clienten is.

Vanaf heden kunt u van deze web-site de brochure downloaden van iedere aanbieding!
Praktisch en up to date!

Voor de toekomst geloven wij zeker in verdere uitbreiding van ons virtuele kantoor. Uiteraard blijven de deuren van ons reguliere kantoor altijd voor u open staan, maakt u gerust een afspraak voor vrijblijvend advies.