Verkoop van uw onroerend goed, een belangrijke grootse beslissing, die weloverwogen genomen moet worden. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u bijstaan in het afwegen van de diverse keuzes.

De persoonlijke transparante aanpak van Verhoeff Makelaars staat ook hier weer voorop. Vooraf concretiseren wij uw wensen en bijbehorende mogelijkheden. Onderscheidend binnen ons concept bespreken wij ook de presentatie van uw object. Als bewoner weet u als geen ander de pluspunten die bij bezichtigingen aan de potentiële koper aangedragen moeten worden. Tenslotte moet uw persoonlijke advertentie voor verkoop zowel in woord als beeld perfectie vertonen. De expertise van de makelaar EN uw wensen maken de aanbieding! En dat is slechts 1 aandachtspunt.

Middels diverse communicatiekanalen publiceren en brengen wij uw onroerend goed onder de aandacht binnen de grootste onroerend goed informatiesystemen van Nederland: dagelijks hebben duizenden zoekers direct toegang tot uw aanbieding.

Uiteraard staan wij u ook bij tijdens het vervolgtraject: bezichtiging en onderhandeling. Het eerst genoemde is daarbij hedendaags al net zo belangrijk, een gedegen indruk maak je bij voorkeur de eerste keer. Heldere afspraken voor bezichtigingsdagen staan hierbij centraal. Uiteindelijk wenst u natuurlijk maximaal resultaat te behalen: een marktconforme prijs, die aan uw verwachtingen voldoet. Prijsonderhandeling en advies behoren dan ook tot onze expertise, gesterkt door de genoemde ervaring.

Wat doet en kan een ervaren makelaar nog meer ? Wij zullen u graag informeren.

Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies of offerte.

Hierbij laten wij u graag kennis maken met onze aantrekkelijke tarieven.